PARADONTOLOGIEPRAKTIJK ZWOLLE

Uitbreiding van een paradontologie-praktijk met 6 behandelruimten in twee lagen binnen een zeer beperkt toegestaan oppervlak van 76,4 m2. Eis was dat alle behandelkamers een identieke lay-out hebben, zodat de paradontologen in elke ruimte blindelings kunnen opereren.

Omdat ook de toegestane bouwhoogte was beperkt tot 5 meter boven maaiveld, is de uitbreiding in een verdiept maaiveld geplaatst, waarmee een marge rond het gebouw ontstaat ten opzichte van de parkeerplaats op het achterterrein.

Opdrachtgever Maatschap PPZ Zwolle

Aannemer Heldoorn Zwolle

Installaties Benjamins Installatietechniek Elim

Fotografie Marco Slot Zwolle

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Kwint architecten 06-51088433

Site supported by Wisemice