NAM Assen Training Centre

NAM Assen Training Centre

Opdrachtgever: NAM BV

Fase: gereed 2012


Voor de NAM Assen hebben wij het nieuwe NAM Training Centre ontworpen. Het Training Centre krijgt een plek in het hoofdkantoor aan de Schepersmaat. Deze bestaat uit enkele vleugels gesitueerd rond binnenhoven. Op de begane grond van twee van deze vleugels wordt training gegeven in een nieuwe, flexibele en moderne leer- en werkomgeving. Binnen de bouwkundige contouren van het gebouw is plaats gemaakt voor vergader-, les- en computerruimten en zijn zogenaamde syndicaatruimten ontworpen welke geheel vrij in de ruimte staan en plaats bieden voor kortstondige brainstorm en overleg momenten. Daarnaast is er een lounge gemaakt voor ontvangst en ontspanning en kan men tijdens de lunch gebruik maken van een nieuw restaurant. Bij de verbouw en herinrichting is nadrukkelijk aandacht geweest voor hergebruik van bestaande en flexibele wand- en plafondsystemen. Door zorgvuldige inzet van bestaande middelen aangevuld met nieuwe systemen, duurzame vloerafwerking en een frisse look en feel heeft de NAM een Training Centre welke binnen de NAM herkenbaar is en toch een eigen identiteit heeft gekregen. Er is een comfortabele, lichte en aangename sfeer gecreëerd waar jaarlijks door duizenden gebruik van gemaakt zal worden.

I